روش اول: تستکردن عینک روی یک سطح بازتابنده
یک سطح بازتابندهای را پیدا کنید که زمان تابیدن نور، تابش خیرهکننده ایجاد کند. برای این کار میتوانید از آینه یا سایر سطوح تخت و براق استفاده کنید.
اطمینان حاصل کنید که تابش حاصل از این سطوح، حتی از فاصلهی ۶۰ تا ۹۰ سانتیمتری هم قابل دیدن باشد. برای تابش نور روی سطوح میتوانید فلاش گوشی خود را روشن کنید یا با چراغقوه روی آن نوری بتابانید.
عینک آفتابی را در فاصلهی ۱۵ تا ۲۰ سانتیمتری در مقابل چشمان خود بگیرید. باید قادر باشید که سطح را از طریق یکی از عدسیها در یک زمان، ببینید.
روش دوم: مقایسهی دو عینک
عینکی را که از پلاریزهبودن آن اطمینان دارید، در نظر بگیرید. برای مثال میتوانید عینک پلاریزهای که از قبل داشتید، همراه ببرید یا در فروشگاه، از عینکهای پلاریزهی دیگر استفاده کنید. این مقایسه فقط زمانی قابل انجام است که عینک دوم حتما پلاریزه باشد.
عینک پلاریزه را دورتر و عینک مورد نظر را در مقابل آن قرار دهید. عدسیهای هر دو عینک را در مقابل چشمان خود تراز کنید. عدسیها باید ۲٫۵ تا ۵ سانتیمتر از هم فاصله داشته باشند. عینکی که میخواهید پلاریزهبودن آن را تشخیص دهید، باید به شما نزدیکتر باشد و عینک پلاریزه، باید دورتر قرار بگیرد.
حواستان باشد که لنزها باهم تماس نداشته باشند، چون ممکن است باعث ایجاد خراش روی شیشه عینک شود. برای اینکه نتیجهی بهتری بگیرید، عینکها را در مقابل نور امتحان کنید. با این کار، مقایسهکردن راحتتر میشود، به خصوص اگر برای اولین بار است که قصد دارید چنین کاری انجام دهید. تابش نور، نتیجهی کار را واضحتر میکند.
روش سوم: استفاده از صفحهی نمایش کامپیوتر
صفحه کامپیوتر خود را روشن کنید و میزان روشنایی آن را در بیشترین حالت قرار دهید. بیشتر وسایل الکترونیکی، فناوری ضد تابش مشابه عینکهای پلاریزه دارند. پلاریزهبودن عینک را میتوانید با نگاهکردن به صفحه، امتحان کنید. یک صفحهی سفید باز کنید؛ چون روشنایی بیشتر، نتیجهی تست را بهتر نشان میدهد.
عینک مورد نظر را به چشم بزنید. وقتی جلوی کامپیوتر قرار گرفتید، مثل همیشه عینک آفتابی مورد نظر را به چشم بزنید. درست در مقابل صفحهی نمایش بنشینید. اگر صفحهی نمایش دقیقا جلوی چشمهای شما قرار ندارد، میتوانید آن را بالاتر بیاورید تا درست در راستای چشم قرار بگیرد.
برچسب ها
ارسال دیدگاه
دیدگاه ها
آخرین مطالب
پربازدیدترین مطالب